Opbouw De Lekkernij Brouwerij

De Lekkernij Brouwerij - opbouwfoto's

Hier lees je over de opbouw van De Lekkernij Brouwerij. Allereerst heb ik uiteraard mijn concept in mijn hoofd bedacht en uitgewerkt. Ik heb al mijn ideeën visueel gemaakt in PowerPoint en nadat ik mijn plan klaar had, ben ik begonnen met de inkoop van alle benodigdheden. Bovenstaand is allemaal zelf ontworpen, gezaagd, (na)getekend en geverfd. Na een aantal weken/maanden werd het resultaat steeds zichtbaarder. Alle figuurtjes werden op de tafel en de kar gelijmd en als finishing touch is het hout afgelakt met een transparante verf. Ik ben van mening dat mijn producten onderscheidend zijn, door de meegeleverde ‘decoratie’/opzetstukken. Ik ben erg trots op het eindresultaat en kijk terug op een heel leuk ontwerp- en maakproces. Hopelijk vind jij het net zo leuk als ik en neem je snel contact met me op! 🙂

Zie de gallerij om de after-foto’s te bekijken.