De Lekkernij Brouwerij - marktkraamdakje rood

Op deze pagina vind je meer informatie over de suikerspinmachine en het stroopwafelijzer huren.

Informatie suikerspinmachine huren

Hoe werkt de suikerspinmachine? Het maken van een suikerspin is heel simpel: plug de stekker in, giet suiker in het midden van de machine en draai je stokje rond. Je hebt binnen 60 seconden al een heerlijke XXL suikerspin. Kinderen én volwassenen hebben gegarandeerd een super leuke dag. Daarnaast kan iedereen, jong en oud, zijn/haar eigen suikerspin maken! De suikerspinmachine is ideaal voor allerlei feesten en gelegenheden. Deze zoete lekkernij doet het goed op elk feestje. Waar zie jij hem staan?

Alle benodigdheden en ingrediënten/stokjes voor 25 suikerspinnen worden GRATIS meegeleverd. Extra ingrediënten en eventueel verpakkingsmaterialen kunnen worden bijbesteld.

De suikerspinmachine mag alleen binnenshuis gebruikt worden of buiten overdekt en beschermd tegen de zon en regen. Indien je hem niet overdekt buiten gebruikt is dit op eigen risico (laat hem nooit in de regen of brandende zon staan)!

Kijk voor een beter beeld eens naar de foto’s!

Informatie stroopwafelijzer huren

Hoe maak je een stroopwafel en waarom is het zo leuk? Allereerst: iedereen, jong en oud, kan overweg met het stroopwafelijzer. Ten tweede heb je binnen 60 seconden al je eigen verse stroopwafel en is hij klaar om op te eten! Tijdens het bakken ruik je al de overheerlijke geur van verse stroopwafels. Ik beloof je: na één keer oefenen krijg je door hoe het werkt, wordt het steeds leuker en de stroopwafels worden steeds mooier.

Alle benodigdheden en ingrediënten voor 30 GRATIS stroopwafels worden meegeleverd. Extra ingrediënten en eventueel verpakkingsmaterialen kunnen worden bijbesteld.

Nieuwsgierig? Ga eens naar de gallerij en oordeel zelf!

Hoe werkt het?